Ervaar de kracht van collectief ondernemerschap van JEP Vastgoed. Het is een unieke werkwijze met veel ruimte voor persoonlijke inbreng. Het resultaat: een duurzaam gebouw, maar vooral ook een actief bedrijvencentrum. Een nieuw centrum met enthousiaste, samenwerkende gebruikers.

Tevreden opdrachtgevers

Onze visie op bouwen is samen bouwen

JEPVastgoed Utrecht portret Paul

Het dak ligt vol met zonnepanelen én er was nog ruimte voor een warmtepomp.

Paul, Voorse Baan 4
JEPVastgoed Utrecht portret Frans

Wij wilden het trapgat breder en langer hebben. Dat kon dus ook gewoon.

Frans, Voorse Baan 2
JEPVastgoed Utrecht portret Firat

Mijn inbreng: een parkeerplek met een stootrand, zodat je gevel wordt beschermd.

Firat, Haagse Baan
JEPVastgoed Utrecht portret Jan

Kleinschalig, naar eigen wens in te delen én modern, dat vind je niet veel.

Jan, Voorse Baan
Het werkt eenvoudig

Het begin van een bruisend bedrijvencentrum

Heeft u een kavel op het oog of zoekt u een betaalbare, unieke bedrijfsruimte? Ontdek de kracht van JEP Vastgoed! Bel of mail ons vandaag nog.

Kavel beschikbaar

Als er een kavel beschikbaar is, brengen wij in een vroeg stadium kopers bij elkaar. Daarmee leggen we de basis voor een uniek project. Vaak zijn de kopers kleinere ondernemingen: maakbedrijven, creatieve sector en dienstverleners. Samen zijn zij de toekomstige gebruikers.

Eigen wensen

Al in een vroeg stadium krijgen de ondernemers de ruimte om hun eigen wensen aan te geven. Want al wordt het een gebouw: flexibiliteit en individuele wensen zijn belangrijk. Wij zorgen bovendien dat het een duurzaam en energiezuinig centrum wordt.

Bouw kan beginnen

Als er voldoende van een project verkocht is, kan de bouw van het bedrijvencentrum beginnen. Het commitment bij collectief ondernemerschap zorgt voor een razendsnelle uitwerking en oplevering. Wij begeleiden het hele proces van begin tot eind.

Duurzaam resultaat

Uiteindelijk staat er een duurzaam gebouw, maar vooral ook een actief centrum met enthousiaste, actieve, samenwerkende ondernemers.

Ons verhaal

Over JEP Vastgoed

Als ondernemer maak je belangrijke keuzes. Wij begrijpen dat en denken mee.